PROJECT wi

De renovatie van deze woning was een grote uitdaging. De woning stond al 20 jaar leeg waardoor de tuin zelfs niet zichtbaar was. De structuur van het hoofdgebouw was in opmerkelijke staat en er waren veel authentieke elementen aanwezig. Deze zijn zoveel mogelijk behouden in het hoofdgebouw. Naast de woning was reeds een smalle garage aanwezig. Deze bleek echter net te smal om een wagen in te parkeren. Daarom hebben we besloten om in de voorplaats de garage te maken met erachter een gastentoilet en berging. Een nieuwe aanbouw van +- 60m2 zorgt dan weer voor een grote leefruimte met open keuken en bureau/speel hoek. Ook in het nieuwe gedeelte is de plafondhoogte op 3 meter gehouden. De volledige achtergevel op het gelijkvloers bestaat uit glas.

De eerste verdieping is nu voorzien van een zeer ruime badkamer. De inloopdressing van het merk MisuraEmme en de master bedroom maken het verdiep compleet.

 

De tweede verdieping heeft er een dakkapel bijgekregen met een prachtig zicht over het groen. Deze verdieping bestaat uit 2 slaapkamers met in het midden een badkamer toegankelijk vanuit de twee slaapkamers. Het apart toilet maakt de verdieping compleet. 

 

De tuin van ongeveer 7 are is volledig op het Zuiden gericht en grenst vanachter aan een fietspad dat tot aan het provinciaal domein gaat.  

created by ROS concepts