PROJECT TV

Adres:

3000 Leuven

4 slaapkamers

2 badkamers

Bureau

wijnkelder

Tuin

Gerenoveerde woning langs de vesten van Leuven. 

De gevel is in zijn glorie hersteld en voorzien van aluminium schrijnwerk. 

De statige inkomhal heeft nog de originele terrazzo vloer en originele trap die gezandstraald werd. Verder is er een dubbele stalen deur met glas geplaatst richting de woonkamer. Deze heeft een originele vloer met visgraat parket. In de eetruimte is een glazen vloer voorzien met zicht op de wijnkelder. De keuken is volledig uitgerust met de toplijn van Miele zoals een hogedruk stoomoven, culinaire lade, oven, vaatwasser, koel/vriescombinatie, inductie kookplaat en een marmeren werkblad. 

De eerste verdieping is voorzien van twee ruime slaapkamers waarvan één met dressing van MisuraEmme. Verder is er een badkamer met douche en dubbele lavabo. De wanden zijn grote keramische platen die geen onderhoud nodig hebben. De kranen zijn van het merk Vola. Aan de andere zijde is er een toilet en wasplaats voorzien. 

De tweede verdieping is voorzien van 2 slaapkamers en een badkamer. Verder is hier nog een derde kleine kamer aanwezig als dressing, bureauruimte of berging. 

De kelderverdieping is volledig afgewerkt en heeft ook toegang tot de tuin. Hier is de technische ruimte voorzien, wijnkelder, extra multifunctionele ruimte en berging.

 

Er is een nieuwe waterput geplaatst van 5000L. De volledige achtergevel is langs buiten geïsoleerd. Tegenover de woning is een parking zodat er zo goed als altijd plaats is voor de deur.